Beach Restaurant

Prince George

Geweldige sfeer

Een dagje genieten

Welkom bij Prince George! Gelegen aan een pittoresk stukje strand in Camperduin, is ons beach restaurant de perfecte bestemming voor een dagje ontspannen en genieten. Of je nu een kop koffie komt drinken, wilt vergaderen, heerlijk dineren, of een feest geven… Ons vriendelijke personeel staat de hele dag voor je klaar om drankjes bij te vullen en heerlijke snacks te serveren. Kom dus naar strandpaviljoen Prince George voor het ultieme dagje relaxen en genieten.

We kunnen niet wachten om je te zien!

Heerlijk eten

Dineren
aan het strand

Prince George is de perfecte strandtent voor een heerlijke maaltijd aan het strand. De locatie is prachtig, met uitzicht op de zee en de zonsondergang.

Events en exclusieve acties

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze events en exclusieve acties? Laat hier je e-mailadres achter en mis niets!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Feestelijkheden

Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bedrijfsfeest of zelfs een bruiloft, wij zorgen ervoor dat jouw event een onvergetelijk succes wordt.
Ons restaurant is uitgerust met de modernste faciliteiten, zodat de gasten optimaal kunnen genieten van de feestelijkheden.

Unieke vergadermomenten

Vergader-
mogelijk­heden

Beach Restaurant Prince George biedt diverse vergadermogelijkheden voor elke groepsgrootte. Bij ons kun je vergaderen aan het strand in een prachtige en inspirerende setting.

Kom langs

Voor het
ultieme dagje
relaxen
en genieten

Reserveren

Reserveer nu om ervoor te zorgen dat je een comfortabele plek hebt om te ontspannen en te genieten van de zon en het zand.