Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest? Prince George aan het Camperduinse strand biedt de perfecte strandvoorwaarden voor een geslaagd personeelsfeest. Ons paviljoen heeft een warme en luxe uitstraling die jou en je collega’s meteen in de juiste sfeer brengt.

Een uniek bedrijfsfeest op het strand

Ons paviljoen biedt verschillende opties voor bedrijfsfeesten, van intieme feesten tot grote evenementen. Het is ook mogelijk om het hele strandrestaurant af te huren voor een exclusief evenement. Met een eigen keuken, bar, catering, restaurant en paviljoen kunnen we voor elk soort feest de juiste sfeer creëren.

Genieten van heerlijk eten en drinken

Bij Prince George geniet je niet alleen van een prachtige locatie, maar ook van heerlijk eten en drinken. De uitgebreide bierkaart, spannende cocktails en culinaire gerechten zorgen ervoor dat het bedrijfsfeest compleet is. Het is mogelijk om verschillende buffetten en hapjes te bestellen die passen bij jouw wensen.

Een geslaagd bedrijfsfeest op een unieke locatie

Een bedrijfsfeest bij Prince George is een unieke ervaring. De sfeer van het strandrestaurant en het uitzicht op zee gecombineerd met het nautische interieur en heerlijke eten en drinken maken het bedrijfsfeest onvergetelijk. Prince George is de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsfeest. Neem vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Klik hier om in contact met ons te komen en een aanvraag te doen!