Strandrestaurant Prince George, gelegen aan het prachtige Camperduinse strand, is niet alleen een plek waar je terecht kunt voor een heerlijk hapje en drankje, maar het is ook een romantische en luxe locatie om te trouwen. Met het zicht op de zee tijdens de zonsondergang is ons paviljoen de perfecte plek voor een romantische bruiloft aan het strand.

Een nautisch tintje

Wie wil er nou niet trouwen terwijl je de zon achter de horizon ziet verdwijnen. De zee brengt een vloed aan romantiek met zich mee. Ons restaurant heeft een heerlijk gemoedelijke uitstraling. Luxe en toch heel warm, maar met een nautisch tintje. Die combinatie is het perfecte recept voor een onvergetelijke dag.

Een prachtige trouwlocatie aan zee

Met het uitzicht op de zee en het nautische interieur is Prince George een prachtige trouwlocatie. De warme en romantische sfeer van het strandrestaurant zorgt ervoor dat je je op deze speciale dag helemaal op je gemak voelt. Prince George biedt verschillende opties voor bruiloften, van een intieme ceremonie tot een groot feest. Het is ook mogelijk om de hele dag op deze prachtige locatie door te brengen.

Heerlijk eten en drinken

Naast een prachtige locatie biedt Prince George ook heerlijk eten en drinken. De uitgebreide drankkaart kent veel verschillende speciaalbieren en spannende cocktails en heerlijke wijnen. Ons menu met culinaire gerechten zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van een heerlijk diner. Ook is het mogelijk om verschillende buffetten en hapjes te bestellen, uiteraard samengesteld op basis van jullie wensen.

Trouwen aan het strand

Als je op zoek bent naar een romantische trouwlocatie aan het strand met een nautisch tintje, dan is Prince George de perfecte locatie! Of je nu een intieme ceremonie wilt houden, of liever een groot feest, Prince George biedt verschillende opties voor de dag die je altijd bij zal blijven. Neem vooral contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.