Genieten van een feest op het strand met uitzicht op zee? Dat kan bij Prince George aan het Camperduinse strand. Het strandrestaurant biedt de perfecte locatie voor een spetterend strandfeest. Met een nautisch thema en luxe uitstraling past ons paviljoen perfect bij de zomerse sfeer die een goed strandfeest moet hebben.

Een locatie die bijdraagt aan de sfeer

Het feest wordt nog specialer door de locatie van Prince George. Het uitzicht op zee, de zonsondergang op de achtergrond, het nautische interieur… Alles komt samen op ons paviljoen. Prince George biedt verschillende opties voor strandfeesten, of het nu privé is of zakelijk. Het is ook mogelijk om het hele strandrestaurant af te huren voor een exclusief feest.

Genieten van heerlijk eten en drinken

Een feest op het strand is niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Bij Prince George geniet je van een uitgebreide bierkaart, spannende cocktails, mooie wijnen en ook heerlijke hapjes. Het is mogelijk om verschillende buffetten en/of snacks te bestellen voor tijdens het feest.

Een prachtig strandfeest op een unieke locatie

Een strandfeest bij Prince George is een unieke ervaring. Het is intens genieten en tegelijkertijd het ultieme relaxmoment. Zo’n feest moet je een keer meegemaakt hebben, toch? Of beter nog: dat jij het georganiseerd hebt voor je vrienden of collega’s. Neem vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Klik hier om in contact met ons te komen en een aanvraag te doen!