Vergaderen op een inspirerende locatie kan het verschil maken tussen een saaie, vermoeiende dag en een succesvolle, productieve bijeenkomst. Als bedrijf wil je immers het beste uit je team halen en dat kan soms beter op een andere locatie dan het kantoor. Strandrestaurant Prince George biedt een prachtige locatie voor een vergadering met een verfrissende twist.

De voordelen van vergaderen bij Prince George

Wanneer je ervoor kiest om te vergaderen bij Prince George, ga je het verschil echt merken. Geloof ons maar. Wij weten als geen ander hoe inspirerend deze omgeving kan zijn. Het uitzicht op de zee alleen al zet je aan het denken. Dit maakt ons paviljoen uitermate geschikt om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en nieuwe inspiratie op te doen.

Daarnaast is Prince George van alle gemakken voorzien. Het restaurant beschikt over moderne vergaderfaciliteiten, zoals een groot tv-scherm en whiteboards. Ook kan er gezorgd worden voor catering op maat, van koffie en thee tot een uitgebreide lunch of diner. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor vergaderingen.

Je kunt een dag vergaderen zo combineren met een hapje en drankje voor het hele team, of een andere teambuildingactiviteit in de buurt. Na afloop van de vergadering is er volop gelegenheid om te ontspannen en de teamspirit te versterken. Prince George ligt aan het Camperduinse strand en biedt tal van mogelijkheden voor een mooie wandeling of een sportieve activiteit.

Ons advies aan iedereen die veel moet vergaderen: probeer het een keer aan het strand. Dat kan voor een wereld van verschil zorgen. Wij zitten alvast klaar om jou en je collega’s te ontvangen. Neem vooral contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

Klik hier om in contact met ons te komen en een aanvraag te doen!