Vergaderen aan het strand bij strandpaviljoen Prince George transformeert elke zakelijke bijeenkomst van saai naar succesvol. Kies voor inspiratie en productiviteit in onze unieke strandtent, een ideale plek om het beste uit je team te halen. Ver van het kantoor, biedt onze prachtige locatie aan het Camperduinse strand een verfrissende twist voor effectieve vergaderingen.

Unieke vergaderlocatie aan het strand

De voordelen van vergaderen bij Prince George

Wanneer je ervoor kiest om te vergaderen aan het strand bij Prince George, ga je het verschil echt merken. Geloof ons maar. Wij weten als geen ander hoe inspirerend deze omgeving kan zijn. Het uitzicht op de zee alleen al zet je aan het denken. Dit maakt ons strandpaviljoen uitermate geschikt om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en nieuwe inspiratie op te doen.

Daarnaast is Prince George van alle gemakken voorzien. Het restaurant beschikt over moderne vergaderfaciliteiten, zoals een groot tv-scherm en whiteboards. Ook kan er gezorgd worden voor catering op maat, van koffie en thee tot een uitgebreide lunch of diner. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden voor vergaderingen.

Vergaderen aan het strand

Je kunt een dag vergaderen zo combineren met een hapje en drankje voor het hele team, of een andere teambuildingactiviteit in de buurt. Na afloop van de vergadering is er volop gelegenheid om te ontspannen en de teamspirit te versterken. Prince George ligt aan het Camperduinse strand en biedt tal van mogelijkheden voor een mooie wandeling of een sportieve activiteit.

Ons advies aan iedereen die veel moet vergaderen: probeer het een keer aan het strand. Dat kan voor een wereld van verschil zorgen. Wij zitten alvast klaar om jou en je collega’s te ontvangen. Neem vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.