Stel je voor: een zonnige middag, de geur van de zee en het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Bij strandrestaurant Prince George in Schoorl wordt lunchen een echte beleving. Wij bieden niet alleen een adembenemend uitzicht, maar ook een heerlijk culinair avontuur.

Unieke vergaderlocatie aan het strand

Het beste van lunchen in Schoorl

Wij bieden een uitgebreid lunchmenu dat perfect inspeelt op de seizoenen en lokale producten. Van frisse salades en smaakvolle sandwiches tot warme soepen en lichte hoofdgerechten. De gerechten worden met zorg en creativiteit bereid, waardoor eten in Schoorl een ervaring wordt. Elk gerecht vertelt een verhaal van passie en vakmanschap.

Een sfeer van luxe en ontspanning

Wanneer je gaat eten in Schoorl bij ons, dan zal de warme en uitnodigende sfeer je direct opvallen. Dit gecombineerd met een mooie en toepasselijke nautische inrichting is een memorabele combinatie voor jouw etentje. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. Terwijl je geniet van je lunch, kun je ontspannen en het prachtige uitzicht op de duinen en de zee bewonderen.

Voor elke gelegenheid

Naast lunchen bieden wij ook uitstekende mogelijkheden voor diner en speciale evenementen. Of je nu een romantisch etentje plant of een grotere bijeenkomst organiseert, het restaurant heeft voor elke gelegenheid iets te bieden. De veelzijdigheid van het menu en de professionaliteit van het team maken elk evenement een succes. Eten in Schoorl wordt zo altijd een feestelijke gelegenheid.

Een culinaire bestemming die je niet mag missen

Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker die op zoek is naar een bijzondere eetervaring, Prince George is de perfecte bestemming. Lunchen in Schoorl krijgt hier een nieuwe betekenis door de combinatie van smaakvolle gerechten en een mooie omgeving. Kom langs en ontdek zelf waarom dit strandrestaurant zo geliefd is. We zijn dan ook niet voor niets op de derde plaats geƫindigd als beste strandpaviljoen in Nederland.

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.